AFFILIATE PROGRAM

VREI SĂ CÂȘTIGI? EȘTI INFLUENCER, AI UN BLOG , WEB SAU WEB SITE? INREGISTREAZĂ-TE ÎN PROGRAMUL NOSTRU AFFILIATE ȘI CÂȘTIGĂ!
ÎȚI OFERIM COLABORARE AVANTAJOASĂ CU STREET FASHION STORE - DISTRICTFX.RO

DESPRE NOIStreet Fashion & Clothing Store - DISTRICTFX.ro
este un magazin online, care se ocupă cu vânzarea de încălțăminte streetwear, îmbrăcăminte, accesorii și modă pentru tineri și adolescenți. Ne îngrijim de outfit-urile clienților noștri din anul 2011 pe site-ul nostru 24 ore pe zi. Oferim produse de la o mulțime de branduri, cu experiență îndelungată în domeniu Nike, adidas Originals, Supra, Converse, dar și branduri mai noi, dar cu atat mai de calitate, Sixth June, KingIce, Dangerous DNGRS, JustRhyse, Cayler&Sons.


CE ESTE AFFILIATE?Affiliate marketing
este vânzarea de produse prin intermediul altor intermediari, adică clienții noștri. Este o formă de reclamă online, prin care vânzătorul (noi) oferă operatorilor de web-uri, influencer-ilor și oamenilor, care vor să câștige ceva bani - parteneri affiliate, o recompensă financiară pentru aducerea vizitatorilor care fac achiziții pe site-ul vânzătorului. Dacă ești un influncer, ai un blog, web, website sau doar vrei să câștigi bani îți oferim un parteneriat affiliate avantajos.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?1.
Înregistrează-te în sistemul partenerilor affiliate. Oricine poate deveni partener.
2. Plasați identificatorul de anunț pe site-ul, blog-ul sau rețeaua dvs. socială.Sunt pregătite bannere de diferite dimensiuni.
3. Câștigați! Obțineți recompensă financiară pentru fiecare vizitator adus care face cumpărături în magazinul nostru.

PROCESUL DE APROBARE, PLATA & VALABILITATE COOKIES


După o revizuire lunară a vânzărilor, odată pe lună plătim partenerilor noștri affiliate în funcție de vânzări. Trebuie luat în considerare și timpul de livrare, timpul de ridicare a comenzilor, și perioada pentru returnare a produselor. Valabilitatea cookies este implică un standard de 30 de zile. Provizia este calculată din valoarea comenzii fără TVA și fără costul legat de transport și ambalare.Mulțumim pentru utilizarea programului de afiliere. : -)

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa de email > nahodsa@nahodsa.sk.