Livrarea produselor

Livrarea produselor prin societățile de curierat GLS:

  • perioada de livrare a produselor care nu sunt momentan pe stoc este trecută la fiecare produs în colțul din dreapta sus, sub informația disponibilitate. Toate produsele care sunt disponibile sunt livrate în decurs de 3 zile lucrătoare.

Vei fi informat / ă pe parcurs cu privire la statusul comenzii în felul următor:

  • în ziua expedierii coletului vei primi un e-mail cu o notificare despre statusul comenzii;
  • în ziua livrării vei primi un SMS cu un nr. de comandă, telefon-curier și ora aproximativă de livrare, eventul și suma de plată.

Înainte de expedierea coletului ai posibilitatea:

  • Să modifici data de livrare, dacă data avizată nu îți convine;
  • Să urmărești online statusul comenzii, unde ai posibilitatea de a modifica adresa de livrare. La fiecare comandă care depășește 415 RON nu se percepe taxă de livrare!

Statusul comenzilor poate fi urmărit:

Rezumat:

ATENȚIE!
Pentru plata la livrare în numerar se percepe o taxă de + 5 RON la suma totală.
Pentru plata în avans prin transfer bancar nu se percepe această taxă.

Transport

până la 414 RON

peste 415 RON

Curier

32 RON

0 RON

Condiții de livrare

1. Produsele sunt oferite spre vânzare în modelele expuse pe site-ul magazinului online.
2 .Vânzătorul are obligația de a satisface comanda consumatorului și să livreze produsele în termen de 30 zile de la primirea comenzii.
3 .Consumatorul are obligația de a prelua produsele comandate la adresa specificată de acesta în comandă. În cazul în care livrarea produsului întârzie din partea vânzătorului, acesta are dreptul de a prelungi perioada de livrare, chiar și de repetate ori. În acest caz vânzătorul va informa consumatorul cu privire la întarzierea livrării. În cazul în care consumatorul nu va prelua comanda în termen de 7 zile după perioada specificată în contract, vânzătorul are dreptul de a percepe cumpărătorului o taxă de depozitare de 10 euro pentru fiecare zi de depozitare a mărfurilor. Dacă această perioadă depășește 14 zile, vânzătorul are dreptul de anulare a contractului și poate vinde produsele unei terțe persoane. În asemenea cazuri orice plată în avans efectuată de cumpărător se calculează integral pentru o amendă contractuală, pe care cumpărătorul este obligat să o plătească vânzătorului.
4. Vânzătorul are dreptul de a solicita din partea consumatorului preluarea produselor conform perioadei stabilite în contract.
5. Adresa de livrare a produselor este adresa completată în comadă de către consumator ca adresă de livrare.
6. Cumpărătorul are obligația de a prelua personal sau de a împuternici o altă persoană să preia comanda la livrarea acesteia de către vânzător. Dacă va fi necesară livrarea produselor de repetate ori din cauza absenței cumpărătorului la adresa de livrare, toate costurile de transport repetat și/sau depozitare vor fi suportate de către cumpărător. Comanda este considerată ca fiind livrată în momentul preluarii sau refuzării acesteia de către cumpărător sau persoana terță împutenicită de acesta la data trecută de curier în protocolul de livrare.
7. Cumpărătorul are obligația de a controla coletul imediat la livrare. În cazul în care cumpărătorul constată deteriorări mecanice vizibile la colet, are obligația de a informa curierul cu privrie la acest fapt și de a controla conținutul coletului. În cazul în care se constată deterioararea bunurilor, cumpărătorul are obligația de a face o evidență cu privrie la amploarea și natura deteriorării, să o confirme de către curier și să o trimită vânzătorului. Pe baza acestei evidențe vânzătorul va decide cum va proceda, fie prin înlăturarea defectului (dacă aceasta este posibil), fie prin oferirea unei reduceri de preț, fie prin livrarea altor bunuri noi, respectiv returnarea banilor.
8. În cazul nelivrării bunurilor de către vânzător în perioada stabilită în contract, cumpărătorul are dreptul de retragere de la contract și de eventuala returnare a banilor (la plata în avans) în termen de 15 zile de la primirea cererii de retragere de la contract.

< înapoi